Miten energiahoito voi auttaa sinua

Kaikki on energiaa, se on elämämme ja terveytemme perusta. Kun energia virtaa vapaasti, elämämme on tasapainoista

Tässä on viisi tapaa, miten energiahoito voi auttaa sinua:


1. Se vapauttaa energiatukoksia, joten tunnet olosi kevyemmäksi ja onnellisemmaksi

Kaikki universumissa värähtelee, myös ihmiset. Energiahoito auttaa pysähtynyttä ja jumiutunutta energiaa virtaamaan taas vapaasti - Jo yhden hoitokerran jälkeen olosi on tasapainoisempi ja onnellisempi. Todennäköisesti useimmiten et edes huomaa kantaneesi tuota matalavärähteistä raskasta energiaa mukanasi, ennen kuin se on poistettu kehostasi.

2. Se poistaa stressiä ja jännittyneisyyttä tuoden syvän rentoutumisen

Emme tunne stressiä vain päässämme, vaan koko kehossamme. Energiahoito on tehokas tapa auttaa sinua rauhoittumaan ja pysähtymään itsesi äärelle. Käsittelemällä chakroja eli energiakeskuksia ne puhdistuvat ja tasapainottuvat tuoden syvän rentouden tilan.

3. Se nopeuttaa kehon luonnollista kykyä parantaa itseään ja tuo lisää elinvoimaa

Energiahoito on erinomainen täydennys länsimaalaisen koululääketieteen rinnalle. Energiahoitaja voi auttaa sinua olemalla mahdollisimman puhdas kanava ja välittämällä tätä universaalia elämänenergiaa kehoosi. Tämä taas käynnistää kehon oman paranemisprosessin.

4. Se voi auttaa akuuteissa vammoissa, kroonisissa terveysongelmissa ja lievittää kipua

Keho on luonnollisessa tilassa terve ja elinvoimainen. Se osaa automaattisesti parantaa itsensä ja tämä uskomaton älykkyys toimii itsestään. Sairaus kehossamme osoittaa usein meille, mitä meidän on tarve käsitellä ja mitä meidän on vielä opittava. Koska energia virtaa sinne, mihin huomio kohdistuu, se on tehokas voima. Energiahoito aktivoi ja energisoi kehon luonnollista kykyä parantua.

5. Se auttaa puhdistamaan negatiivisia tunteiden ja mielen ajatusmalleja

Ilmaisematta jääneet tunteet voivat juuttua kehon solumuistiin. Murehtimalla menneitä ja ahdistumalla tulevasta, luot ajatuksillasi kaaoksen mieleesi. Kun tämä vain jatkuu ja jatkuu, etkä ota aikaa meditointiin tai mielesi rauhoittamiseen, syntyy tukos. Tätä tukosta voisi verrata pieneen patoon, muuten vapaasti virtaavassa joessa. Kun energia ei virtaa tehokkaasti, tunnemme usein olevamme jumissa ja mietimme, voisimmeko koskaan päästä eroon näistä ajatuksista ja tunteista.


Nettisivun loi LoveLight energiahoidot

2862756-9  |  2022
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita