Mitä Reiki on


Reiki on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä luonnollisen parantamisen menetelmä ja yksi maailman tunnetuimmista täydentävistä hoitomuodoista. Mm. Hollannissa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa Reiki on jo osa julkista terveydenhoitoa.


Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana niin, ettei hän luovuta omaa energiaansa, vaan hän välittää sitä itsensä ulkopuolelta käsiensä kautta hoidettavalleen. Hoidettavan keho ottaa vastaan hoitajasta välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan.


Reiki herkistää kykyämme kuunnella sisäisen intuition ääntä, joka auttaa sairauksien ja vaikeuksien olemuksen ymmärtämisessä ja niiden syiden tiedostamisessa. Monet ovat kuvanneet tätä herkistymistä elämänilon, harmonian sekä luovuuden lisääntymisenä. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja omat voimavarat lisääntyä.


Reikihoito on hyvin lempeä ja turvallinen hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Se lisää elinvoimaa sekä kehon vastustuskykyä ja on auttanut mm. unettomuudesta ja stressistä kärsiviä. Hoidossa voi käydä myös ilman varsinaista vaivaa ennaltaehkäisynä, tukemassa ja lisäämässä yleistä hyvinvointiaan.


Reikihoito tehdään omat mukavat vaatteet päällä joko hoitopöydällä maaten tai haluttaessa tuolissa istualtaan. Hoidossa käydään läpi chakroja eli energiakeskuksia, pitämällä käsiä kevyesti keholla. Hoito kestää 1 - 1,5 tuntia.


Reikihoito ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa, vaan sitä voi sen sijaan käyttää länsimaisen lääketieteen rinnalla nopeuttamaan paranemista ja vähentämään lääkityksen haitallisia sivuvaikutuksia. En ole lääkäri enkä tee diagnooseja. Hoitotyöni pohjautuu Mikao Usuin alkuperäisen Reikin oppeihin ja koulutukseni olen saanut Kari Paulukselta.


Haluan tarjota Sinulle rentouttavia Reiki energiahoitoja, teen hoitoja luottamuksella ja minua sitoo salassapitovelvollisuus.


KAUKOHOITO

Kaukohoitona käsien kautta välitettävä Reiki tarkoittaa universaalia energiaa, joka virtaa kaikkialla. Se on ajasta ja paikasta riippumatonta energiaa, joka välittyy tehokkaasti henkilökohtaisena hoitona asiakkaalle. Ikivanhan hoitomuodon tarkoituksena on palauttaa kehon ja mielen luonnollinen tasapaino. Ihminen voi hyvin, kun energia virtaa vapaasti! ♡


Kaukohoidon ajankohta sovitaan vastaanottajan kanssa ja samalla annetaan ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Hoito tehdään mieluiten silloin, kun on mahdollista olla kotona omassa rauhassa ja rentoutua ilman häiriöitä. Hoidon jälkeen asiakas saa vielä yleisen infon sähköpostitse ja hän voi myös kysyä mahdollisista mieleen nousseista asioista tai tuntemuksista.


Nettisivun loi LoveLight energiahoidot

2862756-9  |  2022
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita