Asiakaspalautteet

Minkälaisia kokemuksia asiakkailla on hoidosta


"Suosittelen täydeltä sydämeltäni! Nina on hurmaavan aito ja lämmin, tekee työtään suurella sydämellä. Elämäni ensimmäinen Reiki-hoito oli niin upea kokemus, ettei todellakaan jäänyt viimeiseksi. Vinkkinä fibromyalgikoille - sain todella paljon apua kipuihin jo ensimmäisellä hoitokerralla. Kannattaa kokeilla! <3"

"Hei. Kävin kaksi viikkoa sitten energiahoidossa lähinnä korkean verenpaineen vuoksi. Verenpaine laski ja vähensin lääkitystä puoleen aiemmasta :)"

"Tulin ensimmäistä kertaa tutustumaan reikihoitoon avoimin mielin. Olo työpäivän jälkeen oli levoton ja ajatukset poikkoulivat päässä. Levottomuus loppui hoidon avulla ja hyvä fiilis valtasi kehon. Olin positiivisesti yllättynyt olotilasta minkä hoidon avulla sain :) Suosittelen ehdottomasti muitakin kokeileen!"

"Ihana vastaanotto, ihana Nina ja rento ja kevyt hoidon jälkeinen olo. Kävin eka kertaa Reikissä toiselta puolelta Suomea ja käyn toisenkin kerran Ninan hoidossa, kunhan taas vierailen pääkaupungissa. Suosittelen lämpimästi"

"Kiitos aivan ihanasta hoidosta. Tunsin itseni hyvin rentoutuneeksi hoidon jälkeen. Kotisi on hyvin kaunis ja tunnelmallinen, siellä tunsin rauhaa ja hyviä energioita ympärilläni. Kaikenkaikkiaan se oli upean ihana kokemus!"


"Hoidon jälkeen tuli hurjan kylmä, taisi energiat lähteä todella vauhdilla liikkeelle! Tätä seurasi hyvä ja rauhallinen olo."

"Suurkiitokset eilisestä. Kotonakin tuli hieman kyyneleitä. Kirjoitin tuntemukset / ajatukset päiväkirjaan. Vahvistavia ja rakkaudellisia ajatuksia itseä kohtaan. Kokemus oli siis todella antoisa, ja tapaamme kyllä vielä."

"Oli ihanaa kuinka nopeasti aika löytyi, ja se että hoito onnistui vielä iltapäivällä 5 jälkeen :) Vastaanotto oli lämmin ja hoidon aikana oli helppo rentoutua. Lähdin huomattavasti paremmilla fiiliksillä kotiin, kun hoidolle tullessa - kiitos! Suosittelisin ehdottomasti muillekin ja kävisin mielelläni itse uudelleen!"

"Lämmin suositus! Nina on hoitajana lempeä ja luotettava. Hoitokokemukseni oli huikea. Kiitos tästä!"

"Ensimmäinen energiahoito oli erittäin miellyttävä kokemus ja olo hoidon jälkeen oli tasapainoinen ja kevyt."

"Joka kerta euforia, totaalinen rentoutuminen ja nukahtaminen - taattu. Ja tää on mulle yleensä aivan todella haastavaa. Mut, Nina se vaa osaa!!"

"Kokeilin reikihoitoa ensimmäistä, mutta tuskinpa viimeistä kertaa. Todella rentouttava ja miellyttävä hoito. Nina on selvästi kutsumusammatissaan."

"Ihana hoito, olo oli kevyt ja rauhallinen viellä päiviä hoidon jälkeenkin. Kiitos paljon Nina!"

"Olipa hieno kokemus. Ninan käsissä on kuin taikaa! Kiitos hoidosta!"

"Aivan ihana ensimäinen hoitokokemus - ei jää viimeiseksi kerraksi - Kiitos kiitos kiitos.
Olin todella rentoutunut ja voin lämpimästi suositella ihan kaikille."


KAUKOHOIDOT

"Kokemus oli aivan ihana! Olin nukahtanut hoidon aikana ja herättyäni tunsin syvää levollisuutta eikä päätä särkenyt niin kuin yleensä on päiväunien jälkeen. Tuhannet kiitokset!"

 

"Kiitos hoidosta, nukuin pitkästä aikaa tosi hyvin."

"Rentouduin voimakkaasti ja nukahdinkin sitten syvään uneen joko hoidon loppuvaiheessa tai heti sen jälkeen. Voi olla että torkahtelin välillä ja säpsähdin kun tuli voimakkaita tuntemuksia. Eli rauhallinen olo tuli koko kehoon. Myös hiljattain tullut hartiakipu oikealla puolella on poissa tänään, kevyt olo kehossa."

"Kiitos ihanasta ja rentouttavasta hoidosta."

"Viime kerta oli hieno kokemus, energia tuli suurena lämpöisenä aaltona ja hoidon aikana nukahdin. Flunssakin lähti paranemaan."


Nettisivun loi LoveLight energiahoidot

2862756-9  |  2022
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita